šachový klub


Pozvánka na „Odemykání šachovnic“ v nové sezóně 2015/16

10.09.2015 22:30

Milí přátelé,

dovoluji si vás pozvat na tradiční „Odemykání šachovnic“ před novou sezónou 2015/16.

Sejdeme se v hospůdce Na Kocandě (na Starém Městě) v pátek 11.9. od 17 hod. V naší místnosti to nejde, protože od 18.00 hrají naši baskeťáci přípravný zápas s Chemnitz.

A prosím ty,co to mají blízko ,přijďte včas,nenechte mě tam dlouho sedět samotného , v pátek odpoledne  to nedělá dobrotu u personálu,ať do nedopadne , jako v Mexické restauraci  :-D .

Program:

1)      Návrhy sestav do soutěží , kdo bude dělat kapitány apod. Snažíme se, aby si všichni zahráli,tak nás v naší snaze podpořte.

2)      Neoblíbené téma – navýšení oddílových příspěvků (navýšil se příspěvek na kraj a na poplatky ELA). Nutno si uvědomit,že jsme cca 8 let příspěvky nezvyšovali . Takže letošní příspěvky by měly být do 1000 Kč /rok.

3)      Dohodnout se na formátu oddílového přeboru. Zatím se nám ho s vypětím všech sil daří každý rok sehrát.Byla by škoda v této tradici nepokračovat. Je návrh sehrát to ve formátu : každý hráč bude mít do konce partie 1 hod bez přídavku. Takže když začneme v 18.00 hod, tak skončíme přesně ve 20.00 hod. Když by se nenašel organizátor (Michal by neměl čas) ,zorganizuji to já.

4)      Na závěr různé a konzumace kofoly či zlatavého moku :-D . Dobrá a optimistická nálada podmínkou účasti J.

Všechny kamarády a přátele zve Zdenda

—————

Zpět


Diskusní téma: Pozvánka na „Odemykání šachovnic“ v nové sezóně 2015/16

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.